The Ultimate Musical!

  • Op zoek naar een spannende en inspirerende activiteit om het leiderschap en de samenwerking in je organisatie te testen?
  • Wil je je team verrassen met een leerzaam maar tegelijkertijd ook onvergetelijk hilarisch event?
  • Zou je je leidinggevenden graag eens tot hun eigen verrassing buiten hun gebaande willen zien stappen en kwaliteiten van zichzelf laten zien die ze nooit eerder hebben getoond?

Laat Van Oorschot Leiderschap dan een Ultimate Musical! voor je ontwikkelen.

The Ultimate Musical! wordt volkomen op maat voor jouw organisatie gemaakt. Het is een absoluut unieke ervaring voor de deelnemers en er ontstaat een absoluut uniek document en een absoluut unieke registratie.

The Ultimate Musical! is een muzikale theatervoorstelling die door de deelnemers onder hoge druk wordt gemaakt en gespeeld. The Ultimate Musical! kan bijvoorbeeld worden ingezet als kick-off van een ontwikkeltraject, of als teambuildingsactiviteit. Als kick-off wordt The Ultimate Musical! gecombineerd met een intensieve nabespreking waarin ieders deelname bij de totstandkoming van de voorstelling, voor of achter de schermen, aan de hand van de thema's uit het ontwikkeltraject worden uitgediept.

The Ultimate Musical! laat geen ruimte voor consumentisme; alle deelnemers leveren hun hoogst persoonlijke bijdrage aan het geheel. Hoe meer die bijdrage wordt gegeven vanuit aandacht, betrokkenheid en de wens samen met collega's iets tot stand te brengen, hoe groter het resultaat in termen van samenwerking zal zijn.